Tantora – Catappa Levél Filter

1790 Ft

Más néven: indiai mandulafa levél, ketapang levél

A Tantora Catappa filter a levelekénél és a kéregnél gyorsabban engedi ki a tápanyagokat, valamint percek alatt megszínezi a vizet behelyezés után, így alkalmas  amazonasi biotóp akváriumok vízkondicionálásához.

Többszörös előnyei a Catappa levelek használatának:

  •  Enyhíti a stresszt a halak és a garnélák számára. A stressz egy kritikus faktor, amely magas halálozási arányhoz vezet az akváriumi élőlényeknél.
  • Természetes élőhelyükkel azonos körülményeket teremt a halak és garnélák számára. Olyan érzést biztosít számukra, mintha a természetes életterükben lennének.
  • Gazdag tanninokban. Antibakteriális és gombásodás megelőző tulajdonságai vannak, segít csökkenteni a bakteriális fertőzés esélyét és javítja az akváriumi élőlények egészségét.
  • Növeli a szaporodási rátát.

Alkalmazás: 1 filter 5 liter akváriumvízhez

Levelek mérete: 5.5 cm x 5.5 cm

Készleten

Cikkszám: 2-006 Kategória:

Leírás

Miért válaszd a Tantorat?

Catappa levelek begyűjtési területe távol esik a légszennyezett nagyvárosoktól. Szennyezett területekről gyűjtött levelek kipufogógázzal szennyeződhetnek. Ez könnyen ellenőrizhető a levél felszínét dörzsölve; a szennyezett levélről fekete por kerül az ujjra.

A begyűjtött Catappa levelek csakis természetesen lehullott levelek lehetnek. A jó levél vörös, sárga, barna színezetű, melyek gazdagok tanninokban. A zölden szüreteltek kifejezetten károsak lehetnek az élővilágra.

A Catappa levelek gombafolt nélküliek, a levél felszínén megjelenő gombafoltok arról tanúskodnak, hogy hosszú idő telt el a levélhullás és a begyűjtés között.

 Különbségek más forrásból származó Catappa levelekkel:

  • Tantora Catappa levelei 24 órán belül begyűjtésre kerülnek levélhullás után.
  • Tantora Catappa levelei kézzel mosottak, fekete por és füst mentesek.
  • Tantora Catappa levelei gombafolt mentesek.
  • Tantora Catappa levelei lapos csomagolásban könnyen tárolhatóak.

A Tantora Catappa levelei prémium minőségűek. Minden levél higiéniai tisztítási folyamaton esik át, sima felületűek, laposak a könnyebb tároláshoz.