Tantora – Catappa Fakéreg

1990 Ft

Tantora Catappa termékei

A Tantora Catappa termékpalettája 4 termékből áll: Catappa levelek (3 méretben választhatóak: Nano, M és XL), Catappa levél tea filterben, Catappa fakéreg és Cattapa fatörzs, melyek speciálisan akváriumi használatra készültek.

Többszörös előnyei a Catappa fakéreg használatának:

  •  Enyhíti a stresszt a halak és a garnélák számára. A stressz egy kritikus faktor, amely magas halálozási arányhoz vezet az akváriumi élőlényeknél.
  • Természetes élőhelyükkel azonos körülményeket teremt a halak és garnélák számára. Olyan érzést biztosít számukra, mintha a természetes életterükben lennének.
  • Gazdag tanninokban. Antibakteriális és gombásodás megelőző tulajdonságai vannak, segít csökkenteni a bakteriális fertőzés esélyét és javítja az akváriumi élőlények egészségét.
  • Növeli a szaporodási rátát.

Ezen hasznos tulajdonságoknak köszönhetően a Tantora Catappa termékei népszerűek az akváriumtartók köreiben. A Tantora természetes eredetű termékei 5 éve jelen vannak az európai piacon, melyek bizonyítottak a garnéla és akváriumi hal tenyésztők közösségében.

A Catappa fakéreg abban különbözik a Catappa levéltől, hogy rögtön az akvárium aljára süllyed. Akváriumba helyezés után rögtön hasznos tápanyagokat bocsájt ki az akváriumi halak és garnélák számára. Továbbá garnélák búvóhelyként is szolgálhat. A kéreg puhává válik, körülbelül 5 napi ázás után természetes garnéla eleségként szolgál.

Mennyiség: 20g

Alkalmazás:

  • Egy darab fakéreg ajánlott minden 120 liter akváriumvízhez.
  • 5-10 percig forraljuk majd kihűlés után tegyük az akváriumba.
  • A fakérgek cseréje 2-3 hetente ajánlott.

Tipp: Sok garnélatartó használja a Catappa fakérget a víz ph értékének optimális szinten tartására.

Készleten

Cikkszám: 2-007 Kategória: