Salty Shrimp – Bee Shrimp  GH +

4290 Ft11490 Ft

A Bee Shrimp  GH + tartalmazza az összes fontos ásványi anyagot és nyomelemet amelyek szükségesek a garnélák egészséges növekedéshez és sikeres tenyésztéséhez. Elősegíti a növények fejlődését, és a mikrobiológiai életet is kedvezően befolyásolja.

Bee Shrimp GH + fejlesztése során a Caridina garnélák (CRS, Bee fajok, Tgiris-garnélák stb.) igényeit  vették alapul. A termék és RO víz, csapadékvíz ,stb. kombinációjával növelhető a  teljes keménység ( ° dH) anélkül, hogy jelentősen változna a karbonát keménység (kh). Ezáltal lágy  és savas víz állítható elő, ami különösen kedvező és fontos a garnélák számára Az arány: kh/ ° dH : 0.06/1.0.

A Bee Shrimp GH + nem befolyásolja a pH-t közvetlenül. A Caridina fajok tartásához és tenyészéséhez a 7-es pH alatti tartomány a kedvező, ezen az értéken a biológiai folyamatok is kedvezőek az akvárium szempontjából.

Alkalmazás:

A Bee Shrimp GH + adagoljuk a cserélni kívánt vízbe, az akváriumon kívül. Szinte teljesen feloldódik, ezt követően a víz használatra kész. A fel nem oldódott darabok is hozzáadhatóak az akváriumvízhez. RO víz, csapadékvíz, stb. esetén a termék körülbelül 6 ° dH  és mintegy 200 + / – 50 µS ( mikroSiemens )  vezetőképességűre állítja be a vizet. Körülbelül egy enyhén púpozott kanál (körülbelül 3 grammot) adagoljunk 15 liter vízhez. Természetes többféle keménységi érték beállítható az adott faj igényeihez igazodva.

Kiszerelés mérete: 110g/230g/850g

Cikkszám: N/A Kategória: