GlasGarten – Mineral Junkie Bites

3490 Ft4990 Ft

Az ásványi anyagok elengedhetetlenek az akváriumi élőlények számára, mert a szervezetük nem tudja létrehozni, de a GlasGarten Mineral Junkie-val biztosítani tudjuk számukra. Ezek a gyöngyök szervetlen ásványi anyagokat tartalmaznak, amelyek organikusan kötődnek, és megakadályozzák az ásványi hiányokat, amelyek a garnélarákokban és más rákfélékben gyakran okoznak problémákat, lassú növekedést és magas halálozási arányt, különösen a fiatal egyedek körében. Az optimális ásványi ellátás pozitív hatással lehet a fajspecifikus színek intenzitására is. Számos hormonális folyamat is lehetetlen lenne a megfelelő ásványi anyagok nélkül.

Csigák számára is adható, ezekkel megakadályozhatjuk a lyukak kialakulását a házukon, ami simább és erősebb lesz az ásványi anyagoktól.

Az ásványi anyagok mellett a gyöngyök tartalmaznak növényi alapú összetevőket és gyógynövény kivonatot, ami fitokémiai anyagokban gazdagok. A fehérje- és zsírtartalom szándékosan alacsony szinten van tartva, hogy megakadályozzuk a víz indokolatlan szennyezését.

Etetési javaslat:

– garnélarákoknak: 1-2 gyöngy naponta kb. 15 garnéla részére

– rákoknak: 1-2 gyöngy naponta rákonként

– csigáknak: 1 gyöny naponta kb 2-5 csiga részére

Összetevők: ásványi anyagok, növényi melléktermékek, gabonafélék, növényi kivonatok

Kiszerelés: 50g/100g