Fizetés és szállítás

Fizetési módok:

 • Online Bankkártyás fizetés
  Az online fizetés a Paylike rendszerén keresztül történik. Webáruházunkban gyorsan és biztonságosan fizethetsz bankkártyával a Paylike rendszerét használva.
 • Banki átutalás
  A megrendelés után kapott megrendelési azonosítót a közlemény rovatban kérjük feltüntetni. Az átutalás 11600006-00000000-36045033 számlán való jóváírása után postázzuk a megrendelt termékeket.
 • Utánvétel
  Futárnak vagy átvételi ponton készpénzben vagy bankkártyával kiegyenlítve a számlát (Az utánvét díjfizetés költésge minden szállítási lehetőség esetén: 290 Ft).

Átvételi módok:

Házhozszállítás

A csomagokat a FoxPost és a Packeta szállítja ki a megadott szállítási címre, átvételi pontra, illetve terminálba. Utánvétel estén a megrendelt termékek ellenértékét és a szállítási költséget a csomag átvételekor kell kifizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A termékekről kiállított számlát a csomag tartalmazza. Kérjük, hogy a csomagot kézbesítéskor szíveskedjen megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelet sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Házhoz szállítási díjak belföldre, 20 000 Ft rendelési összeg alatt:

 • FoxPost házhozszállítás 15kg-ig díja: 1650 Ft 

Szállítási díjak csomagautomatába, belföldre, 20 000 Ft rendelési összeg alatt:

 • FoxPost csomagautomata 25kg-ig díja: 950 Ft 
 • Packeta átvevőpont 5kg-ig díja: 950Ft

Az utánvét díjfizetés költésge minden szállítási lehetőség esetén: 290 Ft

A 20 000 Ft-ot meghaladó rendelések esetén a szállítási díj Ingyenes!