Posted on

Salty Shrimp és Shirakura termékek a webáruházunkban

Két méltán híres gyártó sokat bizonyított termékeivel szeretnénk Nektek kedveskedni.

SaltyShrimp

Az ásványi anyagok és nyomelemek nélkülözhetetlenek a garnélák, rákok, csigák és halak számára, csakúgy, mint a jól kiegyensúlyozott akváriumi körülményeket megteremtő lebontó folyamatok számára. A hiány vagy rossz egyensúly algásodáshoz, az akváriumi élővilág szokatlan viselkedéséhez, vagy akár elhullásához, illetve a növényeknél növekedési problémákhoz vezethet.

A SaltyShrimp ásványi sói és kondicionálói megelőzik ezeket a problémákat. Ezen sók speciálisan az édesvízi akváriumok igényeihez lettek tervezve és gyártva. Javítják a vízminőséget és nélkülözhetetlen ásványi anyagokat és nyomelemeket biztosítanak az akváriumi élőlények számra a vízen keresztül. Ezen felül a SaltyShrimp ásványi termékei támogatják az összes fontos szűrőbaktérium aktivitását, és a növények növekedését ezzel jól kiegyensúlyozott akváriumi körülményeket teremtve.

Shirakura

Takayuki Shirakura egy garnéla szakértő Japánból, aki világszerte ismert garnéláiról és termékeiről. Nemcsak bámulatosan szép, hanem rendkívül egészséges garnélái évek óta igen népszerűek a japán aukciókon.  A Shirakura garnélák népszerűsége hatalmas hírnevet hozott számára, és neve véglegesen összekapcsolódott a Red Bee garnélákkal.

Tenyésztő pályafutása alatt lehetősége kínálkozott egy kiváló táplálék és adalék termékvonal kifejlesztésre, melyek együttes használata egészséges körülményeket biztosít a garnélák számára, amelyben valóban képesek megmutatni igazi szépségüket.

A Shirakura termékek kivétel nélkül Japánban készülnek, a legjobb minőségű összetevőkből. Mr. Shirakura garantálja, hogy minden eladott termék megfelel a legmagasabb követelményeknek is.  Tudását és tapasztalatit Te is használhatod a saját akváriumodban a professzionális Shirakura termékeken keresztül.