Posted on

Köszöntünk webshopunkban!

Áruházunkat az egyre népszerűbb édesvízi garnélatartás iránti elköteleződés hívta életre. Kínálatunk azért különleges, mert középpontjában kifejezetten az édesvízi garnélatartás áll, ehhez elengedhetetlen alapkellékeken kívül speciális kiegészítőket is megtalálsz. A kiváló minőség alapvető szempont számunkra, azonban emellett figyeltünk termékeink kedvező ár-érték arányára is, annak érdekében, hogy meg tudd adni garnéláidnak, halaidnak és növényeidnek azt, amire szükségük van. Az általad kiválasztott termékeket azonnal megrendelheted raktárkészletünkből, hogy minél hamarabb eljussanak Hozzád!

Ha most ismerkedsz az akvarisztika ezen különleges ágazataival, nézz körül nálunk, termékeinken kívül sok, folyamatosan frissülő, hasznos információt találsz az oldalunkon! Hogyha pedig már rutinos garnélatartó vagy, akkor bízunk benne, hogy itt megtalálod azt, amire szükséged van, és talán olyat is látsz majd, amivel máshol eddig nem találkoztál. Ismerkedj meg speciális kiegészítőinkkel, melyek segíthetnek megóvni garnéláidat azoktól a jellegzetes betegségektől, amelyekkel számos garnélatartó szembesülni kényszerül.

A legfontosabb számunkra az, hogy boltunkban be tudd szerezni azt, amire szükséged van, ezért az igényeket felmérve folyamatosan fejlődünk és termékkínálatunkat bővítjük. Ezért, hogyha hiányolsz valamit, írd meg nekünk nyugodtan, és mi igyekszünk Hozzád alkalmazkodni!

Célunk az akvarisztika és a garnélatartás hazai népszerűsítése, ezért erre törekszünk termékeink kínálatával és tapasztalataink megosztásával. Bízunk benne, hogy segítségünkkel gyarapodni fog az elégedett és sikeres hazai garnélatartók száma.

Like-olj minket Facebook-on és légy az, aki mindig azonnal értesül minden akcióról és újdonságról! 

Jó vásárlást kívánunk!