+36 30 / 468 9544      Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Bevásárlókosár (0)
 
 


Salty Shrimp - Sulawesi Mineral 7,5 110 g
SaltyShrimp
Cikkszám: SSM-NSM75-110
Értékelés: Még nincs értékelés
4290 Ft

Újdonság! Prémium minőségű paszta állagú Tima garnéla eledelek

A Sulawesi Mineral 7.5 egy speciális ásványi anyag keverék, amely körülbelül 7.5-ös pH-ra állítja be az akvárium vizét. Használata során a teljesen ásványi anyag mentes cserevíz (RO, csapadék stb.) visszasózása által létrejövő lúgos pH-jú víz összetétele a Sulawesi garnélák eredeti élőhelyén előfordulóhoz nagyon hasonló paraméterekkel rendelkezik. Tartalmazza az összes fontos ásványi anyagot és nyomelemeket, könnyen oldódik, ideális a Kardinális garnéla (Caridina dennerli) számára. Növeli a víz karbonát és összkeménységét a következő arányban: KH / GH = 0.42 / 1.0.

A Sulawesi garnélák tartása és tenyésztése nagy nehézségekbe ütközik, ezért 2008 és 2011 között  a Malili tórendszerhez több felfedezőutat szerveztek annak érdekében, hogy elemezhessék az élőhelyi feltételeket és vízparamétereket. Az eredmények elemzései azt mutatták, hogy alapvető különbségek vannak a vízkémia tekintetében az általánosan ismert típusú tavi vizekhez képest. A fejlesztések eredményeként jött létre a Sulawesi Mineral 7.5 és a Sulawesi Mineral 8.5

Az könnyebben tartható fajok pl. Kardinális garnéla (Caridina dennerli) mindkét termékkel eredményesen tenyészthető. Az érzékenyebb garnélákhoz (C. spinata, C. harlequin) a hosszú távú sikeres tenyésztés érdekében a Sulawesi Mineral 8.5 ajánlott, ami gyakorlatilag megegyezik a Towuti tó vízparamétereivel.

Alkalmazás:

A Sulawesi Mineral 7.5-t adagoljuk a cserélni kívánt vízbe, az akváriumon kívül. Szinte teljesen feloldódik, ezt követően a víz használatra kész. A fel nem oldódott darabok is hozzáadhatóak az akváriumvízhez. RO víz, csapadékvíz, stb. esetén a termék körülbelül 6 ° dH  és mintegy 270 + / - 40 µS ( mikroSiemens )  vezetőképességűre állítja be a vizet. Körülbelül egy enyhén púpozott kanál (körülbelül 3,5 grammot) adagoljunk 15 liter vízhez.

Kiszerelés mérete: 110g

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
 
www.shrimpland.hu
 
Kövess minket Facebook oldalunkon! Értesülj az újdonságokról!