+36 30 / 468 9544      Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Bevásárlókosár (0)
 
 


Salty Shrimp - Shrimp Mineral GH/KH+ 200g
SaltyShrimp
Cikkszám: SSM-NSM-200
Értékelés: Még nincs értékelés
7490 Ft

Újdonság! Prémium minőségű paszta állagú Tima garnéla eledelek

A Shrimp Mineral GH/KH+ semleges akvárium vizet kedvelő garnélák igényeinek megfelelően lett kifejlesztve, mely megemeli az összkeménységet (°dGH) és a karbonát keménységet (KH) 1.0/0.5 arányban (°dGH/KH) . Tartalmazza az összes fontos ásványi anyagot és nyomelemet amelyek szükségesek a garnélák egészséges növekedéshez és sikeres tenyésztéséhez. Elősegíti a növények fejlődését, és a mikrobiológiai életet is kedvezően befolyásolja.

Alkalmazás:

A Shrimp Mineral GH/KH+ -tadagoljuk a cserélni kívánt vízbe, az akváriumon kívül. Szinte teljesen feloldódik, ezt követően a víz használatra kész. A fel nem oldódott darabok is hozzáadhatóak az akváriumvízhez. RO víz, csapadékvíz, desztillált víz stb. esetén a termék körülbelül 6 °dGH  és mintegy 300 + / - 50 µS ( mikroSiemens )  vezetőképességűre állítja be a vizet. Egy  kanállal (körülbelül 2 grammot) adagoljunk 10 liter vízhez. Természetesen többféle keménységi érték beállítható az adott faj igényeihez igazodva.

Kiszerelés mérete: 200 g ( elegendő kb. 1 000l akvárium vízhez)

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
 
www.shrimpland.hu
 
Kövess minket Facebook oldalunkon! Értesülj az újdonságokról!