+36 30 / 468 9544      Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Bevásárlókosár (0)
 
 


No Planaria
Shrimpland
Cikkszám:
5 stars out of 5 (Értékelés: 5)
7990 Ft

Újdonság! Prémium minőségű paszta állagú Tima garnéla eledelek

Aki már találkozott az akváriumában planáriával az tudja, hogy milyen kellemetlen és makacs betolakodóval van dolga. A planáriák lapos, körülbelül 10mm-es férgek, melyek szinte bármilyen szerves táplálékot elfogyasztanak a növényeken kívül. Nagyon szaporák és hagyományos módokon szinte lehetetlen kiirtani őket. Garnélás akváriumban különösen károsak, mert versengenek a táplálékért a rákokkal és mivel sok fajuk ragadozó képesek megtámadni a kisebb garnélákat is.
A múltban a garnélás akváriumok kezelése igencsak körülményes feladat volt, különösen a féregtelenítők alkalmazása a planáriák elpusztítására. A garnélák nagyon érzékeny élőlények, így a különféle szerek és eljárások könnyen árthatnak nekik.

Jellemzők:

  • Biztonságos kezelés a garnélák, halak és növények károsítása nélkül.
  • Biológiailag lebomló
  • Bételpálma kivonatot tartalmaz


Használat:
Amennyiben aktív szén van a szűrőben, azt el kell távolítani. Ezután adagoljuk a csomagolás szerinti mennyiségben, ügyelve a túladagolás elkerülésére. 72 óra múlva csináljunk 25%-os vízcserét, és néhány napra helyezzünk vissza az aktívszenet.

Adagolás: 1 Adagoló kanál (0-24 óra), 0,5 Adagoló kanál (24-48 óra), 0,25 Adagoló kanál (48-72 óra) / 50 liter

Vélemények

2015. december 30. szerda
Nagyon elégedett vagyok a termékkel. Én ugyan hidrák ellen vetettem be, de kiirtotta mindent! Pár csiga faj nem komálja, de a halaknak garnéláknak semmi baja nem lett :-)
Pekárs Alajos
 
www.shrimpland.hu
 
Kövess minket Facebook oldalunkon! Értesülj az újdonságokról!