+36 30 / 468 9544      Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Bevásárlókosár (0)
 
 


BorneoWild Humic
BorneoWild
Cikkszám: 130-131
Értékelés: Még nincs értékelés
3690 Ft

Csak nálunk! Prémium minőségű Borneo Wild akvarisztikai termékek.

A Humic egy természetes összetevőket tartalmazó, granulált vízkondicionáló, amely beállítja az akváriumvíz pH értékét a kívánt 6-6,5 és a GH értékét 3-4 közötti tartományba. Az ideális vízparaméterek által nő a garnélák aktivitása, csökken az elhullás mértéke, ezáltal sikeresebb a garnélák tenyésztése. Tápanyagforrásként is szolgál a mikrobák számára, így megteremtve az ideális baktériumkultúrát a talajban. Továbbá a növények növekedését és a gyökérfejlődését is javítja. Használata ajánlott új akvárium beindításakor, régi akváriumban a garnéla populáció stagnálása esetén vagy indokolatlan elhulláskor.

Alkalmazás:

  • Garnélás akvárium esetén elhelyezhetjük az aljzat alá vagy fölé (ez esetben 15perc áztatás szükséges, hogy lesüllyedjen), vagy akár szűrőanyag tartó zsákba az erre alkalmas szűrőrendszerbe is.
  • Növényes akvárium esetén elhelyezhetjük az aljzat alá a táptalaj réteggel együtt vagy szűrőanyag tartó zsákba az erre alkalmas szűrőrendszerbe is.

Adagolás:

  • Garnélás akvárium esetén 30g / 60x30cm alapterülethez.
  • Növényes/garnélás akvárium esetén 30g / 60x30cm alapterülethez.

Hatása 6 hónapig tart.

Összetétel: Szén, huminsav, nitrogén, foszforsav, szerves anyagok, kálium, kalcium-, magnézium-, vas-, mangán-, bór-, cink-, réz-, molibdén

Mennyiség: 60g

 

 

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
 
www.shrimpland.hu
 
Kövess minket Facebookon és Google+ oldalunkon! Értesülj az újdonságokról!