+36 30 / 468 9544      Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Bevásárlókosár (0)
 
 


Tantora Montmorillonite Powder
Tantora
Cikkszám:
Értékelés: Még nincs értékelés
2490 Ft

Újdonság! Prémium minőségű paszta állagú Tima garnéla eledelek

A Tantora Montmorillonite Powder egy ásványi agyag összetételű montmorillonite. Ez az agyag tektonikus lemezek aktivitása során, vulkánikus tevékenység és hidrolízis nyomán keletkezik. A montmorillonite szilikát a hegységek táptalajának és folyamainak jótékony ásványi anyagait vonzotta magához és kötötte meg.

Montmorillonite összetevői képesek megkötni a toxikus anyagokat a vízben és javítani a víz tisztaságát. Oldódása során folyamatosan biztosítja a garnélák tökéletes színezetéhez és egészségéhez szükséges nélkülözhetetlen nyomelemeket.

A Tantora Montmorillonite Powder hatása megegyezik a Tantora White Mineral Stone hatásával, de por formájának köszönhetően jobban beoldódik és étrend kiegészítőként is használható általános garnélatáppal keverve.

A Montmorillonite Powder előnyei:

A Montmorillonite részecskéi megkötik az akváriumban jelenlévő toxinokat, ami javítja a vízminőséget és annak tisztaságát. Erőteljes adszorpciós és abszorpciós erővel rendelkezik. A Montmorillonite Powder negatív töltéssel rendelkezik, míg a toxinok pozitív ionokkal rendelkeznek. A Montmorillonite Powder negatív ionjai magukhoz vonzzák és megkötik a toxinok pozitív ionjait. Akváriumban rendszerint előforduló toxinok: ammónia, hidrogénszulfid, nitrit, metán és más szennyeződések.

Hasznos tápanyagokat tartalmaz, melyek elősegítik a növekedést, növeli az ivadékok túlélési rátáját és a garnélák általános egészségét.

A Tantora Montmorillonite Powder garnélák számára nélkülözhetetlen ásványai:

  • Si (szilícium): Fő összetevője a garnélák vázrendszerének. A garnélák páncélja erősebb lesz egy vedlési periódus múltán.
  • Mg (magnézium): Számos enzim és emésztési rendszer aktivátora. Optimalizálja a garnélák anyagcseréjét.
  • Ca (kálcium): Nélkülözhetetlen a páncélképződés során és segít beállítani a ph egyensúlyt.
  • Na (nátrium): Nélkülözhetetlen tápanyag a garnélák ionháztartásának javításához.

 Csökkenti a káros anyagokat a vízben. Javítja az egészséget és kiemeli a garnélák színét.

Mennyiség: 50g

Alkalmazás:

  • Táplálék kiegészítőként 2-5 g Montmorillonite Powder 50-100g garnélatáppal keverve.
  • Vízkondicionálóként ajánlott hetente 1-3 g minden 25-50 liter akváriumvízhez. (Oldjuk fel kis mennyiségű akváriumvízben, mielőtt hozzáadjuk.)

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
 
www.shrimpland.hu
 
Kövess minket Facebook oldalunkon! Értesülj az újdonságokról!