+36 30 / 468 9544      Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Bevásárlókosár (0)
 
 


SL akvarisztikai RO víztisztító
Shrimpland
Cikkszám:
Értékelés: Még nincs értékelés
18490 Ft

Újdonság! Prémium minőségű paszta állagú Tima garnéla eledelek

Az SL akvarisztikai RO víztisztító egy a  fordított ozmózis elvén működő vízszűrő. Olyan víztisztítási megoldást kínál, amely eltávolítja a szerves szennyeződéseket, az oldott részecskéket, a nehézfémeket, a baktériumokat, vírusokat és a hormonokat az ivóvízből.
A víztisztító készülék „lelke” az RO membrán. Működési elve az élő szervezetekben is lezajló ozmózis folyamat  fordítottján alapszik. Több mint 30 éve alkalmazzák. A félig áteresztő membrán pórusain (mérete 0,0001 mikron) csak a vízmolekulák jutnak keresztül, így kiszűrve a csapvízből minden káros és kevésbé káros anyagot.

A készülék három fázisban állítja elő a lágy vizet.
A csapvizet először egy mechanikus szennyeződéseket eltávolító  5 mikronos előszűrőn, utána egy aktív szén (klór, szerves anyagok) filteren vezeti keresztül. A kétszeres előszűrés után a készülékben lévő membrán a csapvízben található oldott anyagoknak a 99%-át kiválasztja és végtermékként teljesen tiszta lágy vizet állít elő. Ez akvarisztikai célokra kiválóan felhasználható, " 0" keménységű RO-vizet jelent. Természetesen az adott élőlények (garnéla, vízinövény, hal, stb) igényeinek megfelelő  víz keménység beállítás is szükséges. Pl. CRS/CBS garnélák esetében slaty shrimp gh+ vagy Boreno Wild Gh up visszasózó alkalmazásával tökéletes körülményeket teremthetünk.

Az előállított lágyvíz: elfolyó víz aránya kb. 1:3.
A membrán kapacitása: 50 GPD ami kb. 180l/nap

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
 
www.shrimpland.hu
 
Kövess minket Facebook oldalunkon! Értesülj az újdonságokról!