+36 30 / 468 9544      Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Bevásárlókosár (0)

Shirakura

shirakura_logo

Takayuki Shirakura egy garnéla szakértő Japánból, aki világszerte ismert garnéláiról és termékeiről. Nemcsak bámulatosan szép, hanem rendkívül egészséges garnélái évek óta népszerűek a japán aukciókon.  A Shirakura garnélák népszerűsége hatalmas hírnevet hoztak számára és véglegesen összekapcsolták nevét a Red Bee garnélákkal.

Tenyésztő pályafutása alatt, lehetősége kínálkozott egy kiváló táplálék és adalék termékvonal kifejlesztésre, melyek együttes használata egészséges körülményeket biztosít a garnélák számára, melyben képesek megmutatni igazi szépségüket.

A Shirakura termékek kivétel nélkül Japánban készülnek, a legjobb minőségű összetevőkből. Mr. Shirakura garantálja, hogy minden eladott termék megfelel a legmagasabb követelményeknek is.  Mr. Shirakura tudását és tapasztalatit Te is használhatod saját akváriumodban a professzionális Shirakura termékeken keresztül.

 
www.shrimpland.hu
 
Kövess minket Facebook oldalunkon! Értesülj az újdonságokról!