+36 30 / 468 9544      Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Bevásárlókosár (0)

BorneoWild

borneowild_logo9

TERMÉSZET IHLETTE AKVÁRIUM TERMÉKEK

A Borneo Wild a Borneo sziget élettel teli vadonja felfedezésének szeretetéből és annak élethosszig tartó bűvöletéből született meg. A mi szemléletünk szerint az akvárium tervezés alapja, a természetes élőhelyek ökológiai funkcióinak megértése, valamint a minőség iránti elkötelezettség, ami megfelel az általunk nyújtott magas színvonalnak.

Választékunkban megtalálhatóak különböző eszközök és olyan dekorációk is, amelyek minden akvárium arculatát egy kicsit autentikusabbá teszik. Olyan kiváló minőségű dekorfákat kínálunk különböző színekben és méretekben, amelyekből nem szivárog barna csersav a vízbe. Az akvakertészet és növényes akváriumok gondozása esetében pedig a Borneo Wild csipeszek és ollók, az ergonomikus és hatékonyságnövelő tervezésnek köszönhetően megkönnyítik minden fajtájú és mennyiségű növény ültetését és vágását.

Ahhoz, hogy akváriumának megbízható alapja legyen, ideális a Borneo Wild táptalaj adalék-együttes, mely ásványi sók és nyomelemek természetes formájú keveréke, ezáltal egy kiegyensúlyozott nitrifikáló közeg kialakulását teszi lehetővé. Ezen kívül termékeink közé tartoznak kiváló minőségű üvegből készült ki-és befolyó szűrő kiegészítők is, melyek nemcsak ellenállóak, hanem esztétikusak is. Ezen a vonalon termékeink között megtalálhatóak még speciális akváriumszűrő-közegek, CO2 rendszer kiegészítők és üveg kellékek, folyékony növénytápok, vízkondicionálók és haleledelek is.

Akár önmagukban, akár egy integrált rendszer részeként használva, a Borneo Wild termékek elegáns és megfizethető megoldásokat nyújtanak a méltányos áron kapható, kiváló minőséget kereső akvakertészeknek. Végül, de nem utolsó sorban, kínálatunkhoz tartozik még a saját, professzionális minőségű, garnéláknak szánt Red Bee termékcsalád is, ami egyaránt tartalmaz eleségeket, ásványi kiegészítőket és egyéb, garnélatartáshoz szükséges kellékeket is. Ezen kívül a jövőben kaphatóak lesznek kerti tavakhoz, tengeri akváriumokhoz és viváriumokhoz szükséges termékeink is.

A BorneoWild termékek gyártása Singapore-ban történik.

 

 
www.shrimpland.hu
 
Kövess minket Facebook oldalunkon! Értesülj az újdonságokról!